Супермаркет  СМАК Поморие (Supermarket SMAK Pomorie) отваря врати под това име в края на месец май 2016 г. и се управлява от фирма Аристидов Трейд ООД, с ЕИК 202983512. Зад този хранителен магазин, стоят хора (всъщност една фамилия, семейство Аристидови), които се занимават с този бизнес от зората на демокрацията в България.

Първият ни хранителен магазин бе минимаркет „Аристидов“, който отвори врати като вторият частен хранителен магазин в гр.Поморие. Това се случи в началото на далечната 1992г. За нас това тогава беше и все още е семеен бизнес – тясно свързан с мнението и задоволството на клиента. От тогава натрупахме огромен опит и опознахме в дълбочина нуждите и предпочитанията на клиентите – т.е. нашите съседи, приятели, роднини и съграждани.

Даваме си ясна сметка, че без Вас, малкият семеен магазин нямаше как да оцелее и просъществува до днес! Благодарим Ви за доверието!!!

За това именно, държим изключително много на Вашата лоялност и подкрепа към малкият местен бизнес и ще се стараем да удовлетворяваме Вашите желания и нужди все по-добре и все по-адекватно!

Нашата логика е да се държим и отнасяме с нашите клиенти така, както бихме желали да се държат с нас самите. Да предлагаме разнообразие от свежи и актуални продукти, подбран асортимент, качествено обслужване и всичко това на добри цени плюс любезно отношение!

Не случайно сме прегърнали и вярваме в този лайтмотив: „Отношението е нещо малко, но с много голямо значение.“

Ние обещаваме, че ще поддържаме и предлагаме на своите клиенти и в този супермаркет качествени стоки, на възможно най-добри цени, с максималното добро и внимателно обслужване и уважение!

Ще бъдем изключително благодарни, ако имате препоръки или критики, да се свържете директно с нас! Гарантираме че ще бъдат взети под внимание!!!

Хари Аристидов – Тел.: +359 899 957 602 | Георги Аристидов – Тел.: +359 898 650 949